Cannabis Raspberry

Cannabis Raspberry
250 ml

Cannabis Energy Drink is een energie drink die onder meer cafeïne, taurine en suikers bevat. Cannabis Energy Drink bevat bovendien Hennep extract, dat je net een beetje extra geeft... En het smaakt bovendien voortreffelijk.

Het bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten zoals onder andere Hennep extract. Er is geen energie drank die dat heeft. Soms wordt wel Guarana of Ginseng toegevoegd Onderling lijken energie drinks of power drink niet veel van elkaar te verschillen. Maar bij energy drink betekent een klein beetje verschil een wereld van verschil. Natuurlijke ingrediënten zorgen voor een lekkere smaak.

 

Cannabis in Cannabis Energy Drink doet niets nadeligs met jou. Het is het element THC (Tetrahydrocannabinol) dat verantwoordelijk is voor de hallucinerende effecten. Cannabis is een andere naam voor hennep, dat naar verluidt een van de oudste gecultiveerde gewassen in de wereld is.


Is Cannabis Energy Drink drugs?

Beslist niet. Zou je de Latijnse naam Cannabis sativa vertalen dan staat er zoiets als "nuttige hennep." De verwarring (en bezorgdheid) is te wijten aan dat hennep zaden / olie afkomstig zijn van Cannabis sativa, die ten onrechte wordt gekoppeld aan Marijuana. Marijuana bevat grote hoeveelheden THC. De hoeveelheden THC in hennep zijn zo klein dat ze als verwaarloosbaar mogen worden beschouwd.


Is Cannabis Energy Drink legaal?

Ja. Om te voldoen aan de eisen die worden gesteld om hennepolie en andere hennepproducten commercieel te exploiteren, is er regelgeving en eisen van de overheid. Zo mogen dergelijke producten maximaal 10ppm THC bevatten. Dat is extreem weinig en niet detecteerbaar. Hoewel de Drug Enforcement Administration (DEA) heeft aangekondigd een wereldwijd verbod op de verkoop van alle voedingsmiddelen op basis van hennep en oliën in 2001, werd deze beslissing teruggedraaid in 2004, na een succesvol beroep op het negende US Circuit Court of Appeals in San Francisco , CA.


Bestellen

Dit produkt wordt geleverd per tray van 24 blikjes.
Om te bestellen, klik HIER.

« vorige pagina